Compania

Cu sediul în Oradea, Enex este o companie românească cu acționariat german care oferă o gamă largă de servicii de proiectare și asistență tehnică. Ne-am început activitatea în 1999 ca parte a grupului de firme germane BIP - Industrietechnik GmbH, devenind companie independentă din anul 2005.

În cei peste 18 ani de activitate, echipa de ingineri proiectanți și-a dezvoltat cunoștințele și consolidat experiența în proiectarea construcțiilor de mașini și utilaje, a structurilor metalice, în diverse domenii precum: construcții civile și industriale, construcții de mașini, industria extractivă, transporturi feroviare și navale. De-a lungul timpului, din portofoliul de clienți Enex au făcut parte companii internaționale, cărora le-am furnizat servicii de proiectare care au acoperit o plajă deosebit de largă: de la dispozitive de mici dimensiuni până la construcții metalice de mărimi foarte mari. Expertiza noastră s-a consolidat pe o colaborare de lungă durată cu companii germane, austriece și italiene.

Oferim servicii de proiectare și asistență tehnică atât companiilor care nu beneficiază de un departament propriu de proiectare cât și companiilor care, deși au specialiști, au nevoie de resurse umane suplimentare. Folosim o gamă largă de soluții software adaptate cerințelor clienților pentru realizarea proiectării asistate de calculator. În plus, datorită unei echipe de specialiști foarte bine pregătiți, compania are capacitatea de a se implica în activități de cercetare și dezvoltare pentru crearea de produse noi.

Misiunea Enex este aceea de a susține clienții în dezvoltarea unor produse înalt calitative care sa le permită acestora eficientizarea costurilor. Echipele noastre de ingineri abordează fiecare proiect într-un mod personalizat astfel încât să asigure o colaborare și un produs final perfect adaptate nevoilor clienților. Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru serviciile și soluțiile pe care le livrăm. Credem în profesionalism, lucrăm în echipă și știm că performanța stă la baza dezvoltării continue.